tra

Licors tradicionals

Contamos con una gama de licores tradicionales de Alicante, que se obtienen mediante la destilación y maceración de plantas aromáticas y autóctonas de la Sierra de Mariola. Licores de hierbas y también de frutas mediterráneas elaborados de forma artesanal y con ingredientes de primera calidad. Licores de la tierra alicantina. Descubre nuestros licores tradicionales más autóctonos: Herbero, Salvia, Cantueso, Biri-Biri, Mesclaet y el Herbero la Cava.

biri biriImagen Destilerias Sinc

Una curosa selecció de les millors taronjes valencianes fa d´este licor un dels productes més característics i selectes de la regió. L´inconfusible sabor dolç li proporciona unes qualitats que el fan ser únic. La tradició té nom i es diu Biri Biri.

naranjaImagen Destilerias Sinc
hierbasImagen Destilerias Sinc

Una combinació de les millors varietats aromàtiques de la serra de Mariola. Surgix com a resultat de la barreja de dos begudes emblemàtiques com l´Herber i la Cabeçuda. El primer prové d´una excel·lent combinació de fins a 15 varietats de plantes autòctones; el segon s´elabora a partir de les flors de la Cabeçuda o Tomaní. D´esta combinació obtenim el Mesclaet: un licor únic i especial.

mesclaetImagen Destilerias Sinc
salviaImagen Destilerias Sinc

La sàlvia és considerada una de les espècies aromàtiques més conegudes de l´entorn mediterrani, i més concretament el de la serra de Mariola. Així, com a resultat s´obté un excel·lent licor, d´aroma característica i un deliciós sabor dolç.

salviaImagen Destilerias Sinc
hierbasImagen Destilerias Sinc

Sens dubte el licor d´herbes dolç més elegant i refinat que existix actualment: fenoll, sàlvia, camamil·la, poliol-menta i altres varietats aromàtiques autòctones de la serra de Mariola.

herberoImagen Destilerias Sinc
herberoImagen Destilerias Sinc

L´Herber procedix de la saviesa i el llegat dels nostres avantpassats, que aprofitaren la profusa varietat d´espècies botàniques autòctones de la serra de Mariola, el qual, en les zones àrides del bosc, és substituït per plantes adaptades a la sequetat i aridesa del terreny.

hierbasImagen Destilerias Sinc
cantImagen Destilerias Sinc

El nostre Cantueso Serpis està recolzat pel Consell Regulador de les Begudes Espirituoses Tradicionals d’Alacant, sota la denominació Cantueso Alacantí, obtingut per destil·lació i maceració de la flor i el peduncle de la planta de tomaní en alcohol neutre d’origen agrícola, amb un grau alcohòlic de 30% en volum, amb un contingut mínim en sucres de 100 grams per litre, expressat en sucre invertit, i amb una coloració transparent fosca.

Imagen Destilerias Sinc