tra

Licors tradicionals

Contamos con una gama de licores tradicionales de Alicante, que se obtienen mediante la destilación y maceración de plantas aromáticas y autóctonas de la Sierra de Mariola. Licores de hierbas y también de frutas mediterráneas elaborados de forma artesanal y con ingredientes de primera calidad. Licores de la tierra alicantina. Descubre nuestros licores tradicionales más autóctonos: Herbero, Salvia, Cantueso, Biri-Biri, Mesclaet y el Herbero la Cava.

Una curosa selecció de les millors taronjes valencianes fa d´este licor un dels productes més característics i selectes de la regió. L´inconfusible sabor dolç li proporciona unes qualitats que el fan ser únic. La tradició té nom i es diu Biri Biri.

naranja
hierbas

Una combinació de les millors varietats aromàtiques de la serra de Mariola. Surgix com a resultat de la barreja de dos begudes emblemàtiques com l´Herber i la Cabeçuda. El primer prové d´una excel·lent combinació de fins a 15 varietats de plantes autòctones; el segon s´elabora a partir de les flors de la Cabeçuda o Tomaní. D´esta combinació obtenim el Mesclaet: un licor únic i especial.

mesclaet
salvia

La sàlvia és considerada una de les espècies aromàtiques més conegudes de l´entorn mediterrani, i més concretament el de la serra de Mariola. Així, com a resultat s´obté un excel·lent licor, d´aroma característica i un deliciós sabor dolç.

salvia
hierbas

Sens dubte el licor d´herbes dolç més elegant i refinat que existix actualment: fenoll, sàlvia, camamil·la, poliol-menta i altres varietats aromàtiques autòctones de la serra de Mariola.

herbero
herbero

L´Herber procedix de la saviesa i el llegat dels nostres avantpassats, que aprofitaren la profusa varietat d´espècies botàniques autòctones de la serra de Mariola, el qual, en les zones àrides del bosc, és substituït per plantes adaptades a la sequetat i aridesa del terreny.

hierbas
cant

El nostre Cantueso Serpis està recolzat pel Consell Regulador de les Begudes Espirituoses Tradicionals d’Alacant, sota la denominació Cantueso Alacantí, obtingut per destil·lació i maceració de la flor i el peduncle de la planta de tomaní en alcohol neutre d’origen agrícola, amb un grau alcohòlic de 30% en volum, amb un contingut mínim en sucres de 100 grams per litre, expressat en sucre invertit, i amb una coloració transparent fosca.