VISITA A LES INSTAL·LACIONS DE LICORES SINC EN HONOR DEL 75 ANIVERSARI DE LA FILÀ SAHORINS

La Guardia Jalifiana, coneguda popularment com “els Sahorins”, cumplix 75 anys “Fent Festa”

 

Divendres 29 de Juliol tinguerem el plaer en Licores Sinc d´organitzar una visita per a poder celebrar el 75 aniversari de la Filà Sahorins de Cocentaina.

 

A l´event va assistir tota la filà

Així com també una representació de la Junta de Festes, encapçalada per la seua presidenta Pepa Prats Montava i els càrrecs festers: Capità Moro Francisco Soriano de la Filà Mudèjars, Capità Cristià de la Filà Almogàvers Alexis Agulló, Abanderat Moro Filà Bequeters David Javaloyes i l´Abanderat Cristià Contrabandista Álvaro Reig, juntament amb part de les seues juntes directives, les quals estan preparant este any la manera de sorprendre novament al públic assistent per al proper 13 d´Agost.

 

La jornada va començar amb una visita a les instal·lacions

Els assistents conegueren de primera mà els processos que intervenen en l´elaboració del café licor i els diferents productes que Licores Sinc té en el mercat. Va despertar un interés especial l´apartat de materies primeres, ja que sempre genera una curiositat especial el fet de vore el procés de torrat del café i la quantitat d´espècies botàniques que intervenen en l´elaboració dels licors i destil·lats.

 

Finalment hi hagué un espai per a la celebració

D´aquest 75 aniversari de la Filà Sahorins on tots els assistents gaudiren del bon clima, en un ambient de germanor al voltant d´una taula amb música i molta “Festa”

 

SAHORINS-75-ANIVERSARI-logo

Post a Comment