banner

Avís legal

Benvinguts a la pàgina web de Licores Sinc S.A. Este lloc web i totes les marques comercials contingudes són propietat de Licores Sinc S.A. o dels seus propietaris, i queden tots els drets reservats sobre el material exposat.

Quan accedixes a la pàgina web, declares ser major de 18 anys i acceptes les condicions d´ús. Per a navegar este lloc web cal tindre la majoria d´edat legal en el teu país de residència. En canvi, si no la tens, abandona aquesta web.

Cal ser curós amb les publicacions que es facen a la web. Mai farem estes publicacions confidencials i no acceptarem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o extraviament, reservant-nos el dret a expossar les publicacions sense cap tipus de pagament en concepte de creació.

Enllaços a pàgines web de tercers. Licores Sinc S.A. no revisa els enllaços externs de la pàgina web, ni controla el seu contingut. Estos drets son dels seus legítims creadors, a totes passades de la seua política de drets.

Pots compartir el contingut d´esta web en Xarxes socials, Fòrums, Blogs o qualsevol suport sempre que s´anomene expressament a Licores Sinc S.A. com el legítim propietari i cumplint les condicions següents:

A) No alteraràs la imatge de marca dels productes exposats en aquesta web.

B) No representaràs inexactament la teua relació amb Licores Sinc S.A.

C) No faràs saber que la empresa dóna suport a cap producte o servici que no siga de Licores Sinc S.A.

Canvis en l´avís legal: Este avís legal pot modificar-se en qualsevol moment sense avisar.