banner

Vodka

icelandic prem

El nostre Premium Icelandic Selected Vodka és un producte selecte, molt adequat per a prendre soles, amb gel o combinat com tu vullges. N´hi ha moltes opcions: combina´l segons el teu gust personal, i si ho servixes molt gelat és un triomf assegurat.

vodka
vodk

Icelandic vodka és un producte fresc i balancejat, elaborat mitjançant un mètode artesanal, ideal per a beure soles molt gelat o combinat. Este vodka és la base perfecta per als còctels més sofisticats.

vodka
vodka

Icelandic Blue Vodka és un licor peculiar d´un característic color blau, que resulta de la combinació de l´autèntic vodka Icelandic i una selecció de fruits del bosc. El sabor suau i deliciós és apropiat per a beure soles amb gel o xupito.

vodka
vodka

Icelandic red vodka oferix l´exquisit sabor dels fruits rojos del bosc. És un complement ideal per al refinat vodka Icelandic. El producte final és un licor deliciós, autèntic i natural, perfecte per a beure amb gel o xupito.

vodka
vodka

Icelandic Orange Vodka és un licor suau elaborat sobre la base de l´inconfusible vodka Icelandic, i combinat amb un toc aromàtic de taronja. D´aquesta manera s´aconsegueix un licor intens i deliciós d´este cítric tan famós. Adequat per a beure amb gel o xupito.

naranja
vodka

Icelandic Black vodka posseïx un sabor intens i característic que predomina en esta magnífica fusió entre l´excel·lent vodka Icelandic i una curada selecció de fruites silvestres. El color fosc i l´aroma inconfusible fan d´este licor un producte perfecte per a compartir, que es pot servir amb gel o xupito.

vodka
car

Mitjançant una cocció lenta de sucres, es proporciona l´element principal d´este licor: el caramel. A més més, si anyadim la base de vodka Icelandic, el resultat final és un licor suau i deliciós, ideal per a beure en la sobretaula.Icelandic Caramel Vodka és excel·lent amb gel o xupito.

caramel