banner

Café licor

Els productes llistats en aquesta pàgina compten amb el següents certificats:

Aperitiu de café Cerol: tradició i actualitat en el producte mateix. Originari del segle XIX, d´ençà s´ha mantingut present en diverses generacions.

cerol
feta

Per a mantenir la tradició del nostre café licor i el llegat dels nostres avantpassats cafeters, elaborem Café de Feta Descafeinat, amb el mateix sabor de sempre per a tots el que prefereixen el sabor Descafeinat.

CAFE

Una llarga tradició elaborant café dóna com a resultat el nou OLCINA. Amb la seua fórmula totalment renovada, és un café elaborat per maceració que uneix diverses varietats de café.

CAFE
CAFE

Una larga tradición en la elaboración de café licor da como resultado el nuevo OLCINA. Con su formula tremendamente renovada, está elaborado por maceración aunando diversas variedades de café.

CAFE

Café licor Sou és tot un gran clàssic que Licores Sinc torna a elaborar. Café licor Sou va ser la primera marca de café licor registrada. La fundació de la raó social Licores Sinc S.A. fou a l´any 1964, tanmateix l´experiència en l´elaboració de begudes espirituoses tradicionals de les famílies fundadores es remonta a finals del segle XIX, a on ja apareixia el nom de Sou.

CAFE
CAFE

Cerol roig està elaborat mitjançant la maceració de cafés aràbiga seleccionades pels nostres mestres torradors, fruit d´una recepta que s´ha mantingut inalterable.

CAFE

El llegat dels nostres avantpassats cafeters en esta tradicional beguda espirituosa. Mitjançant un procés elaborat i curós de torrat artesanal i una posterior maceració transmesos generació rere generació, s´obté este producte d´excel·lent qualitat.

CAFE
CAFE

Cerol Gourmet és elaborat pels nostres mestres cafeters, que apliquen la tradició artesana de torrat i maceració al producte. Només es seleccionen les millors varietats de cafés gourmet del món, de procedències tan diverses com la Jamaica Blue Mountain o Papúa Nueva Guinea, per a aconseguir una beguda de café tan exclusiva..

CAFE

Un café per aquelles ocasions que es desitja gaudir de l´inconfusible sabor de l´aperitiu de café Cerol, però sense el seu efecte estimulant. Cerol Descafeinat manté l´autèntica recepta amb la mateixa qualitat.

CAFE
CAFE

L´aperitiu de café Sancho prové de la selecció dels millors cafés aràbiga del món. Mitjançant un torrat natural i un procés de maceració segons la fórmula tradicional dels nostres avantpassats, aconseguim un producte de sabor suau, intens i elegant.

CAFE