banner

Ron

Nuestra gama de ron Baoruco sigue un riguroso proceso de elaboración, lo que proporciona una calidad y un sabor inconfundibles. Una tradición centenaria siguiendo la fórmula original de los maestros roneros dominicanos. Se selecciona la mejor caña de azúcar destilándola en aguardiente y con un lento proceso de envejecimiento para conseguir un ron con personalidad. Hay que destacar el Ron Baoruco 21, Premium y con un sabor y aroma exquisitos.

ron

La màxima expressió de la puresa i la tradició dominicana en l´envelliment lent i reposat dels aiguardents de canya més selectes és Rom Baoruco 21.

ron
ron

El treball curós i excelent dels mestres romers dominicans, a més d´una lenta reposada de 12 anys en barrils de roure, atorgen al rom Baoruco 12 un sabor profund i inconfusible.

ron
ron

Els nostres mestres romers mantenen viva la tradició centenaria en l´elaboració del rom. Són diverses les generacions que s´han encarregat de seleccionar la millor canya de sucre que, juntament amb aigües pures de manantial, destil·len els aiguardents més refinats.

menta

Gràcies a Ron BAORUCO arriba el popular coctel originari de Cuba, un preparat de mojito que inclou en la esència del rom tots els sabors caribencs.

mojito

Rom Mel Baoruco combina la millor barreja d´aiguardent de canya juntament amb la més pura mel d´abella. El sabor intens, dolç i el color or vell donen un resultat excel·lent que aconseguix una exquisita sensació natural dins del paladar.

miel