crema

Crema

Los licores de cremas son bebidas alcohólicas dulces que incorporan la crema de leche entre sus ingredientes principales. Muchos licores crema tienen un color beige muy característico y un sabor muy agradable en el paladar. En Licores Sin contamos con cinco licores crema: El licor crema de horchata, Que Chido licor crema de fresas con ágave, licor crema con ourjo Prestixio, la Kçalla crema de anís y el licor crema de arroz Punta de Sant Pere.

CREMA

Dins la boca és molt delicada, on s´aprecia notablement l´arròs amb notes delicades i subtils de llet, canella i cítric, que impregnen el paladar amb un exquisit sabor.

ARROZ
COMUNITAT

La Kçalla Crema d’Anís és un producte tradicional i modern al mateix temps que combina la beguda de tota la vida amb tocs actuals, com és el sabor de la crema amb notes a intens i refrescant anís.

kçalla
ORUJO

Amb un macerat artesà i amb una curada selecció del millor Orujo, Licores Sinc porta la crema d’Orujo Prestixio. Una crema de licor suau, amb un sabor exquisit i ple d’aromes i sensacions per al paladar.

1-12
HORCHATA

Descubre el auténtico sabor de la horchata valenciana con nuestro nuevo Licor Crema de Horchata. Una deliciosa mezcla de crema fresca de leche y licor de horchata de Chufa.

HORCHATA
CHIDO

El nostre licor crema Que Chido de freses amb Agave està elaborat segons el model tradicional. El licor de freses és una beguda mundialment famosa que combina el tequila amb el licor de freses.

FRESA
Logo Que Chido

El nostre licor crema Que Chido de mango amb Agave està elaborat segons el model tradicional. El licor de mango és una beguda mundialment famosa que combina el tequila amb el licor de mango.

Que Chido Mango